Sunday, 20 November 2011

UbAt SaKiT GiGi CiK tOmEy


Banyak2 skit... skit gigi lah yang paling skit skaly... huhhhhhh asa mcm nak pecah je muka nie... dah besar2 pown nk tumbuh lgi gigi, mmg skit la... lou naik time kcik 2 xkisah la sbb gusi 2 lembut lgi, nie dah tua gusi bkn nye lembut dh... gusi dh keras... tpi yang lgi mmerit kn lgi bkn nye 1 je yang naik.. 2 skly gus naik atas dan bawah... huhhhh.. mmg mnyakit kan ahhhhh... :'(

~ikhlasdarihatiyangsuci~

Tuesday, 1 November 2011

HaNg oUt WiTh My FrEnDs At LaNgKaWi

Lepak at pekan rabu & pantai cenang bersama2 eika, pyna, atan dan alip...
best dohhhh...













 ~Nie lah aktiviti cik tomey ngn kwan2 cik tomey bla time cuti... lepak... lepak... lepak...
xdk keja laen... huhuhu... walau pa2 pown diorg mmg the best frends laaa... i love u all... <3


~Cik tomey arap dpat lepak mcm nie lgi bla cuti nti... sbb best sgt2... :)




-ikhlasdarihatiyangsuci-







Saturday, 22 October 2011

KaWaN2 CiK tOmEy At aLoR SeTaR


Nie lah kawan2 baru cik tomey sejak cik tomey jejak kaki kat alor setar nie...
cik tomey harap kami boleh kekal sebagai kawan sampai bila2...


Nie Nurul..
org pggil dia Buntal...
hehehe.. jgn mrah..

Nie Umairah..
org pggil merah..
hehehe..:)

Nie hawa...
org pggil wawa..

Nie Atien..
org pggil dia Bulat bb pipi dia naik seketoi bla senyum..
huhuhu:P

~cik tomey epy sgt dpt kwn2 mcm ampa.. ampa smua jgn la lupa cik tomey ye.. cik tomey syg ampa smua~
~ikhlas dari hati cik tomey yang suci nie.. hehehe~


-ikhlasdarihatiyangsuci-

KiSaH KaWaN2 CiK tOmEy TiMe SeKoLaH

Nie lah sahabat cik tomey dari form 4 sampai lah sekarang dan sampai bila2..
kenangan bersama mereka memang tidak dapat cik tomey lupakan..
kerana mereka adalah teman sejati cik tomey..

 NurZainatul Balkis Binti Sabri

Raihan Binti Jasni

Nur Atikah Binti Jameson

macam mana cik tomey kenal mereka?
- kami belajar di sekolah menengah teknik langkawi.. kami duduk dalam 1 kelas yang sama.. kelas bakeri..
- kami lah pelajar wanted dalam kelas bakeri 2.. Dah la tempat duduk kami dalam kelas tu barisan paling belakang sekali, memang cikgu wanted sungguh laaaa.. kami suka wat bagi cikgu marah kat kami sebab bila cikgu marah mesti dia denda kami suruh duduk kat luar.. kami suka sebab xpayah belajar.. kami kalau nak wat jahat sekali, nanti kalau kena denda dengan cikgu pown semua sekali kena.. nie baru lah dinama kan kawan.. hehehe:)
- Cik tomey teringat waktu di sekolah dulu..
- Bila time kelas matematik, Raihan n Atikah mesti lap kelas.. alasan depa cikgu shamsul tu garang sangat.. Balkis dengan Elah juga yang baik.. huhuhu:P
- time kelas penddikan islam lak.. bila masuk je mesti salah sorang dari kami kena perli dengan ustazah.. paling banyak kena perli Raihan dengan Atikah ahhh..(ustazah perli: lepas skit pada pagar sekolah trus buang tudung.. dah la rambut karat.. umah dia ayaq karat kot).. hehehe:P
- time kelas sejarah paling cik tomey xley blah sebab cik tomey xminat sejarah.. cik tomey tengok cikgu langkah masuk dalam kelas je terus menguap.. dan2 rasa mengantuk kot.. huuuuu
- tapi time kelas bahasa melayu lah paling kami suka sebab cikgu tu suka cakap pasal duit.. tiap kali dia masuk kelas mesti dia akan cakap macam mana nak cari duit, macam mana nak cepat kaya.. lou dia bagi keja kelas pown, lepas habis dia bagi tu, dia cakap lagi pasal duit.. 1 ary kalau dia xcakap pasal duit memang xsah la.. walau pa2 pown kelas bahasa melayu lah yang paling best.. huhuhu:)
- nie time kena panggil dengan pkhem lak.. mmg lawak gila ahhh time tu.. dah la kena cubit kt perut.. pas tu kena wat karangan SAYA BERJANJI pulak tu.. adoiiiiii.. yang xleh blah nya bila tulis karangan macam nak bagi kat musuh uhhhhh.. pas tu kena kutuk ngn pkhem lak, ampa nie bahasa melayu xlulus ka? bahasa melayu pown tulis xbetul.. ampa belajar ka dak.. hakhakhak.. masing2 perangai macam setan.. macam mana lah kami nak lulus nya.. cikgu bahasa melayu yang ajaq kami pown tiap2 ary dok cakap pasal duit ja.. huhuhu:)
- Dan yang paling best nya bila kami lap sekolah.. sasaran tempat lepak kami adalah rumah Atikah.. rumah dia je pown yang paling clear sekali.. hehehe.. 

~nie lah serba sedikit cite cik tomey time sekolah bersama sahabat2 sejati cik tomey.. kenangan yang xkan pernah cik tomey lupakan sampai bila2..~

CIK TOMEY SAYANG SANGAT2 KAT ATIKAH, BALKIS DAN RAIHAN
BEST FRIENDS FOREVER.. <3


-ikhlasdarihatiyangsuci-

Friday, 21 October 2011

My SeT bOwLiNg


bola nie kalau warna pink hitam mesti lagi cantik kan... huhuhu:)


kasut nie pown kalau warna pink hitam mesti cantik sangat2...


Setelah lama menginginkan 1 set bowling... Akhir nye dapat juga membeli nye dengan hasil duit tambungan ku sendiri ... Apa yang aku inginkan mesti akan dapat jua akhirnye... Walaupun dapat beli 1 set bowling ada juga rasa yang tidak memuaskan hati ku ini sebab aku nak bola warna pink hitam tapi xdak... kasut pown kalau boleh nak pink hitam juga, tpi xdak juga.... huhhhhhhhh sedih nye rasa bila xdapat apa yang aku inginkan... tapi xpa lah... janji aku dah dapat apa yang aku nak, 2 yang penting... 1 hari nanti aku akan pastikan, yang aku boleh dapatkan bola dan kasut warna pink hitam... usaha itu adalah tangga kejayaan... cayokkkk... cayokkk... hehehehehehehehehehe:)


-ikhlasdarihatiyangsuci-